BMW E60 – komplett autókozmetika kezelés

Az egész egy lámpabúra polírozással kezdődött. Megemlítettem a kedves autótulajdonosnak, hogy egy ilyen BMW-nek tényleg feketének kéne lennie. Az akkori állapotában karcos volt, hologramokkal tele, a motortér piszkos, a bőrbelső szintén takarításra szorult. Mivel a tulajdonos mindig szeretett volna egy igazi fekete BMW-t szívesen fogadta az ötletemet, hogy egy egylépcsős korrekciós polírozással és némi ”varázslattal” álmai fekete BMW-jét adjuk vissza neki 2 nap múlva.

A kozmetikát a motortérrel kezdtük, mert az volt a legpiszkosabb és a legszennyezettebb része az autónak. Folytattuk a jármű alapos mosásával és a falcok tisztításával.  Száradás után alaposan sterillé tettük egy kozmetika gyurmával az autó külső felületét az egyéb szennyeződésektől, így előkészítve a polírozásra az autót. Közben a belseje a tetőkárpittól egészen a padlóig teljes felfrissülésen ment keresztül. Illatos kárpittisztítóval minden szövet részt kitisztítottunk, végül maradt a bőr tisztítása és konzerválása, amely így hosszan megőrzi állagát.

 

Ezek után kezdtük meg a korrekciós polírozást, amelyet másnap fejeztünk be teljesen, amíg az autó el nem nyerte az általunk eltervezett fényességét, csillogását.

 

A végeredmény kívül egy a korát meghazudtoló fekete színű és fényű BMW, belül a bőrápoló által nyújtott kellemes bőrillattal rendelkező utastér lett a tulajdonos legnagyobb örömére.