Volkswagen Golf 2 takarítás kárpit tisztítás és polírozás

Újabb videós bizonyíték arra, hogy minden autó megszépül a kezünk alatt. A majdnem 30 éves “kettes Golf” kárpitját alaposan kitakarítottunk, külső kissé megmattult fénye teljesen újjászületett.

Először az autó belsejét varázsoltuk ujjá!

Ezt a 8B EZ-Clean HD™ kárpitsamponnal értük el, amelyet a jármű belsejének tisztítására fejlesztettek ki. Kitűnően használható vászonra, bársonyra, szőnyegre, szövetanyagokra és velúrra. Nagyon gyorsan hat, foltmentesen dolgozik és finom mandulaillatot hagy a szövetszálakban.

Majd a megszokott további lépések következtek, így az 1984-es Golf MK2 kívülről is szépen alakult, amíg el nem nyerte a végleges állapotát.

Első lépésként a felületet Clay Magic Lakktisztító gyurmával átdörzsöltük, amely eltávolítja a felületi egyenetlenséget okozó szennyeződéseket. Második lépésként a New Car Glaze™ terméket vittük fel, melynek célja, hogy kitöltse a felszíni karcokat, és eltávolítsa a kisebb festék hiányosságok az új és használt gépkocsikon. Harmadik lépésként a BC-2 Basecoat/Clearcoat terméket alkalmaztuk, amely egyszerűen felvihető, nagyon tartós polírviasz, magas teflontartalommal. Kitűnő védelmet biztosít az napsütés ultraviola sugarai ellen!

Gyönyörű lett az autó! Ha azt szeretnéd, hogy a te régebbi típusú autód is újjászülessen, hívj minket és másnapra rá sem fogsz ismerni a gépre!