Audi Allroad Quattro – prémium autókozmetikai kezelése

Egy kissé megfakult külsővel és élettelen bőrbelsővel rendelkezett az autü amikor megkaptam. Szerencsére a tulajdonos is így gondolta, ezért keresett fel engem, mert nem volt elégedett az autó külső és belső megjelenésével.

Az alapos mosást követően az elmaradhatatlan gyurmázással kiszedtük a felületi egyenetlenségeket okozó szennyeződéseket. Az autó karcos volt, ezért korrekciós polírozást alkalmaztunk több lépcsőben, mert csak ez a technológia tudja, visszaadni a majdnem karcmentes felületet. Közben a belsejét is kezelésbe vettük, mert az is el volt hanyagolva. A bőrön nyomát sem láttuk korábbi ápolásnak. Rossz állapotban volt a felülete. Ahogy haladtunk a tisztításával egyre világosabb lett és a repedésekből is kijöttek a szennyeződések és végül teljes mértékben sikerült helyreállítanunk a bőr felületeit. Mikor az egész belsőtérrel végeztünk, akkor a műanyag elemeket is lekonzerváltuk, majd legvégül a bőrt többször is át kellett kenjük, mert azonnal beszívta a bőrápolónkat az első pár alkalommal. Végezetül az autó belseje visszakapta közel az eredetivel megegyező állapotát és tapintását plusz egy nagyon kellemes illatot is áraszt magából. 🙂

Utolsó mozzanatként prémium viasz kezeléssel fejeztük be a művelet sort, így biztosítva hosszú távra védelmet a felületnek az időjárás viszontagságai ellen.

Külön felvittünk egy nano védőréteget a külső műanyag elemekre, hogy azok is védve legyenek a környezeti hatásoktól és minél tovább maradjanak sötét színűek, ugyanis idővel a nap sugarai kifakítják ezeket a műanyag elemeket, de így, hogy lekezeltük, teljes védelmet biztosítottunk ezeknek a részeknek is!