Audi A6 Allroad Quattro – Swissvax prémium viasz kezelése

 

 

 

A kedves tulajdonos látva előző munkánkat ahol egy fekete BMW-re tettük a Swissvax prémium viaszát, felkeresett egy személyes találkozóra, ahol megmutatta az autóját. Elmondta, hogy már régóta keres egy olyan terméket, ami nem laboratóriumban lett előállítva, de tartós fényt, biztosít min. 6 hónapig az autójának és a későbbiekben meg lehet ezt az eljárást ismételni. Ezért ajánlottam a Swissvax termékét, amit fél évente meg lehet újítani, így biztosítva az autó felületének a hosszú távú védelmet és a tartós csillogást.
Természetesen előtte a felületet teljes egészében fényezés korrekciónak vetettük alá és az összes karcot igyekeztünk megszüntetni, mert csak akkor lesz tartós a viasz és akkor lesz ragyogóan szép a fénye az autónak, ha ezek a karcok ki vannak szedve.

A Swissvax Mirage egy prémium viasz, amely 40% tiszta Brazil Carnaubat tartalmaz. A felületre kézzel visszük fel az anyagot elemenként elsimítva a felületen, mert a kezünk által keltett hő hatására kezd felpuhulni az egyébként kemény viasz. A végeredmény egy lenyűgözően, ragyogóan tiszta és vizes hatásúan csillogó felület. A Swissvax Mirage nagyon népszerű a magán gyűjtők, illetve az olyan autótulajdonosok körében, akik több és tartósabb védelmet szeretnének kapni egy átlagos viasznál.