Bőr belső tisztítás és ápolás

A bőr speciális anyag, lélegzik és folyamatos ápolást igényel. A nem megfelelően karbantartott bőrbelső a használat során kiszárad, megrepedezik, elveszti eredeti fényét és illatát.

A sötét színű (fekete, barna) bőrbelső különösen kényes. Biztos látott már olyan fekete bőrbelsővel felszerelt autót, ami teljesen ki van repedezve, nem szép látvány. A környezetből az autóba áramló port a bőr nem szívja annyira magába, mint egy textil,  és a ráömlő folyadékok is könnyen letakarítható, ám megfelelő bőrápolás hiányában a lélegző anyag idővel elveszti rugalmasságát és eredeti illatát.

Az általunk használt AutoMagic bőrápoló szer kímélően, de hatékonyan tisztítja meg a bőr legapróbb pórusait, illata nem telepszik rá, hanem inkább kiemeli a valódi bőr illatát. Emellett rugalmasságot és hosszú élettartamot biztosít. A kényes anyagot a legnagyobb odafigyeléssel takarítjuk, hogy 5, 10, vagy akár 20 évig is megőrizze eredeti állapotát.

Nemcsak a bőrüléseket ápoljuk le, de a kormány, ajtókárpitokat is ugyanolyan odafigyeléssel tisztítjuk le, hogy autója egységes képet mutasson. Első ránézésre nem látszik annyira a bőrön a kosz, de egy alapos bőr tisztítás csodákra képes. Tekintse meg a autó bőrbelső ápolás referenciákat, vagy a lenti BMW-t, melynek kényes, világosszürke bőr belsejét szinte új állapotba hoztuk. Ne várja meg, míg bőrülései elkezdenek berepedezni, adja meg a bőrnek, ami jár! Ha tanácsra van szüksége bőrbelsővel felszerelt autójának takarításában, hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!

Bőr belső tisztítás referenciáink