Korrekciós polírozás

A korrekciós polírozás vagy más néven fényezéskorrekció megnöveli az autó külső fényét. A fényezést még szebbé tehetjük különböző technikákkal. A karcokat vagy a gépi mosásból eredő mély barázdákat szinte minden esetben el lehet távolítani a polírozógépekkel, vagy a legújabb generációs excenter-rotációs polírozógéppel.

Ez utóbbi előnye, hogy nem hagy a felületen hologramot. Az előkészítése a korrekciós polírozásnak mintegy 3–5 óra. Ennyi idő kell ahhoz, hogy az egész felületet teljesen megtisztítsuk mindenféle szennyeződéstől a felület gyakorlatilag steril lesz. Csak ezután indulhat meg a korrekciós gépi polírozás, amely akár 60 órát is igénybe vehet.

A több lépcsős rendszerben már a karcok 90%-a eltűnik. Első lépésként egy „durva” pasztát viszünk a felületre, ami a nagyobb karcok mélységéig csiszolja a lakkozást. Nem árt azonban tudni, hogy minden autó más és más vastagságú lakkréteggel rendelkezik, ezért a mi technologiánkal csak a kellő mélységig koptatjuk a lakkozást, mert lehetséges, hogy autójának még az évek során szüksége lehet néhány hasonló kezelésre.

A végső lépcső a fényesítésé, ahol a gyári fényt nyerjük vissza. Az autótulajdonosok nagy része már ennél a fázisnál elégedett az eredménnyel, de van még egy utolsó lépcső azoknak, akik a gyári állapoton túlmutató autót akarnak. Itt már az autó fénye az ékszerek csillogásához hasonlít.

A polírozást követően van még egy nagyon fontos lépés, mégpedig a konzerválás (WAX), hogy az elért eredmény tartós maradjon. Az autó kap egy plusz védőréteget és csillogást. (minden korrekciós polírozásunk tartalmazza a waxolást is.)

 

Az autó fényezésének korrekciós polírozása már 99.000 Ft-tól elérhető!

Választható extra bevonatok felárért:

Swissvax prémium Svájci viasz: 20.000.-Ft

Kamikaze Collection Infinity kézműves kerámia wax: 35.000.-Ft

 

Korrekciós polírozás referenciáink

Korrekciós polírozás előtte és utána