Szerelem első látásra! Alfa Romeo Spider

Alig volt a tavalyi ősznek néha olyan pillanata, amikor a nap is meg tudta magát mutatni. De ha szerencsések voltunk és jókor voltunk jó helyen láthattuk, hogy valójában, milyen szép színes is az ősz!

Ez az Alfa Romeo Spider a szerencsésebbek közé tartozott, mert amikor elkészültünk vele és kivittük átnézni, az őszi napfényben gyönyörűen csillogott, így a képekhez is büszkén állt modellt.

Ennél a munkánknál az autó felületét szerettük volna olyan szintre hozni, hogy az a lehető legkarcmentesebb legyen. Az évek alatt a felület vesztett fényéből, a használat során keletkezett külsérelmi nyomok és az időjárás is megviselte az autó külső rétegét.

Ahhoz, hogy az autó ismét közel a gyári állapotában tündököljön, nagyon sok munka várt még ránk, melyet természetesen egy személyes találkozó előzött meg, hogy élőben is láthassuk az autót és átbeszéljük az egész projektet! Minden felmerülő kérdésre válaszoltunk, a technológia folyamatról is tájékoztattuk a tulajdonost.

Fényezéskorrekció. Sajnos látszott a felületen, hogy már valaki próbálta a fényét visszaadni kisebb nagyobb sikerrel! A nem szakszerű munka eredményeként a felület tele volt hologrammal. Több lépcsőben csináltuk felület fényezéskorrekcióját, amíg azt a hatást nem sikerült elérnünk, amivel mi is és a tulajdonos is maradéktalanul elégedett lehet. A munkafolyamat végén kézműves viasszal kezeltük le a felületet, így biztosítva annak védelmét!

Komplett belsőtér kozmetika. A belső tér kozmetikájánál minden apró részletre nagyon figyeltünk, hogy tökéletes legyen a végeredmény. A műanyagokat megtisztítottuk, majd ápoltuk, a szöveteket – az üléseket – vegyszeres mélytisztításnak vetettük alá!

Az alufelnikre kerámiabevonatot tettünk a hosszútávú védelem érdekében, az A oszlopot matt kerámiavédelemmel láttuk el.

Az autó hatalmas változáson ment keresztül, a teljes belsőtér felfrissülve, illatosan, várta a boldog tulajdonost, hogy ismét helyet foglaljon a volánnál!