Külső gépi waxolás

Az autó waxolása után autójának fényezésére egy extra réteg kerül, amely nemcsak ragyogó fényt biztosít, hanem a lemosott, lepolírozott felületet tartósan konzerválja is. A réteg egy lakkszerű, vékony ám a teflonhoz hasonlóan tartós anyag, amely megvédi autóját a későbbi behatásoktól is. Észre fogja venni, hogy nemcsak a fénye lesz szép, de mosás, vagy eső után a víz lepereg autójáról. A jelenlegi vízben rengeteg a klór, emiatt hamar vízkő képződik az ottmaradó mosás után. Ezen is segít a wax, hiszen a fényes speciális rétegen esélye sincs megmaradni a vízkőnek.

A waxolás csak abban az esetben lesz látványos, ha az autó fényezése karc-, és pormentes. A nem megfelelően, vagy egyáltalán nem lepolírozott fényezés lewaxolása nem ad megfelelő eredményt.

Gondoljunk arra, ha fürdés nélkül bekrémezzük a testünket, olyan, mintha a koszos, karcos rétegre felvinnénk egy tiszta, jó minőségű anyagot.

A gépi waxolás szolgáltatásunk tartalmazza:

  • Külső mosás
  • Fagyanta, kátrány lerakódások eltávolítása
  • Autókozmetikai agyaggyurmával való tisztítás
  • Finom szemcseszerkezetű védőviasz
  • Mikroszálas törlőkendővel való áttörlés
  • Műanyag elemek szilikonmentes kezelése
Az autó waxolás árait és részletes leírását itt találja.

Győződjön meg róla az alábbi képpel, hogy nem a levegőbe beszélünk. Ennek a Honda Accordnak a fényezését úgy újjávarázsoltuk, hogy a tulajdonos alig ismert rá az autóra. A fekete, sötét színek különösen kényesek, jobban meglátszik rajta a karc, mint a világosabb autókon.

Az általunk is használt prémium viaszok több, mint 50 év fejlesztéssel a háta mögött magasan a prémium kategóriába tartozik, hogy az Ön autója a legjobb minőségű wax réteget kapja meg.