Audi Sport Quattro – Egy legenda!

A fényezéskorrekciós technológia megnöveli az autó külső fényét. A fényezést még szebbé tehetjük különböző technikákkal. A karcokat vagy a gépi mosásból eredő mély barázdákat szinte minden esetben el lehet távolítani a polírozógépekkel, vagy a legújabb generációs excenter-rotációs polírozógéppel. A polírozást követően van még egy nagyon fontos lépés, mégpedig a konzerválás (WAX), hogy az elért eredmény tartós maradjon. Az autó kap egy plusz védőréteget és csillogást. 

A felületre kézzel visszük fel az anyagot elemenként elsimítva a felületen, mert a kezünk által keltett hő hatására kezd felpuhulni az egyébként kemény viasz.

ZYMOL CONCOURS Viasz

Ezt a viaszt a Zymol alapítói fejlesztették ki saját autóik számára. Mostanra pedig mindenki számára elérhetővé vált, aki ”show – car” ragyogást és fénymélységet szeretné elérni. Minden fényezés típusra és színre egyaránt ajánlott. A Zymol Concours viasz 47%-ban tartalmazza a legjobb minőségű brazil karnaubaviaszt (90%-ban fehéret, és 10%-ban sárágát).
A Zymol által gyártott viaszok valójában enzimek, amelyek a levegővel érintkezve alakulnak viasszá az autó felületén, így biztosítva ultra magas védelmet a fényezésnek. Számos természetes hozzávalót tartalmaz, többek között banánt, fahéjat, kókuszt és montan olajat.