BMW E46 330CI fényezéskorrekció + Zymol Concours prémium viasz

Egy Cabrio autó megjelenését és élvezetét könnyen tönkretehetjük, ha nem ápoljuk megfelelően a vászontetőt, ami így vízáteresztővé és koszossá válik.. Előző este egy alapos mosást csináltunk a vászon tetőn egy speciálisan erre a célra kifejlesztett samponnal, majd a száradást követően lehetett ráfújni az impregnáló szert. A külső részekkel folytattuk: az alapos átgyurmázással sikerült a több éve a lakkrétegbe beleragadt és beleégett szennyeződéseket eltávolítani. Majd fényezéskorrekciót csináltunk, mert csak így tudtuk a karcok nagy részét sikeresen eltávolítani. Végezetül az egész felületet egy prémium viasz kezeléssel zártuk le így biztosítva a hosszú távú védelmet a karosszéria elemeinek az időjárás viszontagságai ellen.

A bőrt centiméterenként kellett kiskefével megtakarítanunk, hogy teljesen visszaadja eredeti színét. Amint készen voltunk a teljes belső rész tisztításával, következett a bőr tartós védelmének a megerősítése, amit egy speciális UV-nak is ellenálló bőr ápolóval csináltunk.  Végeredményként elmondhatjuk, hogy egy gyönyörű belsővel és teljesen megújult külsővel adtuk át az autót a kedves tulajdonosnak.

ZYMOL CONCOURS Viasz

Ezt a viaszt a Zymol alapítói fejlesztették ki saját autóik számára. Mostanra pedig mindenki számára elérhetővé vált, aki ”show – car” ragyogást és fénymélységet szeretné elérni. Minden fényezés típusra és színre egyaránt ajánlott. A Zymol Concours viasz 47%-ban tartalmazza a legjobb minőségű brazil karnaubaviaszt (90%-ban fehéret, és 10%-ban sárágát).
A Zymol által gyártott viaszok valójában enzimek, amelyek a levegővel érintkezve alakulnak viasszá az autó felületén, így biztosítva ultra magas védelmet a fényezésnek. Számos természetes hozzávalót tartalmaz, többek között banánt, fahéjat, kókuszt és montan olajat.