Audi A6 kerámia bevonattal kezelve

Hosszas szervezést igényelt ez a munkánk mielőtt hozzánk került az autó! Nemrég vásárolta a kedves ügyfél és mivel hosszútávra tervez vele, így megkeresett minket, hogy segítsünk abban, hogy az autó sokáig megőrizze eleganciáját és gyönyörű fényét. Elvállaltuk és az Opti Coat 2.0 kerámia bevonatot javasoltuk mert ez az anyag tudja hosszútávra garantálni az autó teljes felületének a védelmét.

Az alapos mosást követően az elmaradhatatlan gyurmázással kiszedtük a felületi egyenetlenségeket okozó szennyeződéseket. Az autó jobb oldala eléggé karcos volt a faágak nyomai miatt, ezért az autónak ezt a felületét be kellett csiszoljuk, mert csak ezzel az eljárással tudtuk a karcok nagy részét megszüntetni. Folytatásként korrekciós polírozást alkalmaztunk több lépcsőben, mert csak ez a technológia tudja, visszaadni a csiszolópapír által benne hagyott nyomok eltüntetését, visszafinomítását! Harmadik lépésben az un. ” ékszeresítő polírozással ” végül sikerült azt a hatást elérni, amire mi is gondoltunk és a tulajdonos is elégedett lehetett. Itt még nem ért véget a munkánk, mert sterillé kellett tennünk a felületet, mielőtt felvittük volna a kerámia bevonatot.

Az Opti-Coat nem egy viasz vagy tömítőanyag, mint más termékek a piacon. Ez egy világos kerámia bevonat, amely nagyon hasonlít az autók gyári lakkjához. Az Opti-Coat vastagsága kb. 2 mikron, 100-szor sűrűbb az összetétele, mint a hasonló viaszoknak vagy a tömítőanyagoknak. Ellentétben a festék védelemre kifejlesztett tömítőanyagokkal, mint például PTFE, Nano tömítőanyagok, GlassPlexin, amelyeknek egy idő után csökken a védelmi hatása, és könnyen eltávolíthatók mosással, vízzel vagy vegyszerekkel, az Opti-Coat nem bomlik le és nem távolítható el vegyi anyagokkal sem. Az Opti-Coat teljesen ellenáll ezeknek a vegyi anyagok, és létrehoz a felületen egy állandó filmréteget, amely kémiailag kötődik a gyári festékréteghez. Ez sokkal jobban ellenáll a vegyi hatásoknak, mint a gyári lakkok és sokkal ellenállóbb, mint a konkurens festék védelemre kifejlesztett tömítőanyagok.

A munka folyamatról itt tekintheti meg kisfilmünket: