Audi A6 – teljes autókozmetika kezelése

Az alapos mosást követően az elmaradhatatlan gyurmázással folytattuk, amivel kiszedtük a felületi egyenetlenségeket okozó szennyeződéseket. Ezután korrekciós polírozást csináltunk 1 lépésben, mert a karcok nagy részét csak így tudtuk kiszedni és csak ez a technológia adja vissza a tökéletes felületet.

A belsőterét az alapos porszívózást követően a tetőkárpit tisztításával folytattuk. Ezzel egyidöben a csomagtartóból is kipakoltunk mindent és ott is tisztává varázsoltuk a hátsó részt. Majd a műanyag elemek következtek, amin látványos javulást értünk. Mikor ezzel megvoltunk a kárpitok és az ülések vegyszeres tisztítása következett. A kárpitok száradása után ismét a műanyag elemekkel folytattuk, amiket átkenve tartós fényűvé varázsoltunk. Befejezésként az üvegfelületek tisztítása maradt hátra. A végeredmény egy teljesen felújított belsővel rendelkező autó, amely nagyon jó illattal bír a tulajdonos legnagyobb örömére.

Végezetül az egész autót egy prémium viasz bevonattal láttuk, ami hosszú távon megóvja az autó fényezését az időjárás viszontagságaitól és nem utolsó sorban gyönyörű megjelenést kölcsönöz.

Vélemény, hozzászólás?