Audi A6 – teljes autókozmetika kezelése

Az alapos mosást követően az elmaradhatatlan gyurmázással folytattuk, amivel kiszedtük a felületi egyenetlenségeket okozó szennyeződéseket. Ezután korrekciós polírozást csináltunk 1 lépésben, mert a karcok nagy részét csak így tudtuk kiszedni és csak ez a technológia adja vissza a tökéletes felületet.

A belsőterét az alapos porszívózást követően a tetőkárpit tisztításával folytattuk. Ezzel egyidöben a csomagtartóból is kipakoltunk mindent és ott is tisztává varázsoltuk a hátsó részt. Majd a műanyag elemek következtek, amin látványos javulást értünk. Mikor ezzel megvoltunk a kárpitok és az ülések vegyszeres tisztítása következett. A kárpitok száradása után ismét a műanyag elemekkel folytattuk, amiket átkenve tartós fényűvé varázsoltunk. Befejezésként az üvegfelületek tisztítása maradt hátra. A végeredmény egy teljesen felújított belsővel rendelkező autó, amely nagyon jó illattal bír a tulajdonos legnagyobb örömére.

Végezetül az egész autót egy prémium viasz bevonattal láttuk, ami hosszú távon megóvja az autó fényezését az időjárás viszontagságaitól és nem utolsó sorban gyönyörű megjelenést kölcsönöz.