Honda Civic Tourer – Nano felületvédelemmel kezelve

 Egyre többen hosszútávra gondolkodnak az autójukkal kapcsolatban. Így volt ezzel ennek a Hondának a tulajdonosa is, aki egyből az autószalonból érkezett hozzánk! Több munkánkat is látta és arra az elhatározásra jutott, hogy az új autóját nano felületvédelemmel szeretné ellátni, így biztosítva még hosszabb és tartósabb védelmet az autójának az időjárás viszontagságai ellen.
Ezért legújabb termékünket a Koch Chemie 1K Nano védőréteget vittük fel a felületre, ami egy rendkívül sima és fényes felületet eredményez.
A végeredmény: gyönyörű fényes felület, a víz egyszerűen lepereg róla (lótusz effektus), a piszok könnyen eltávolítható és a festéket védi a nano bevonat hosszú időn keresztül.
Külön felvittünk egy hasonló tulajdonságokkal biró termékét ennek a cégnek az autó összes külső műanyag elemére, hogy azok is védve legyenek a környezeti hatásoktól és minél tovább maradjanak sötét színűek, ugyanis idővel a nap sugarai kifakítják ezeket a műanyag elemeket, de így, hogy lekezeltük teljes védelmet biztosítottunk ezeknek a részeknek is!