Kia Sportage autókozmetika Hydro2 védelemmel

Az autó nem olyan régi, de azért két kisgyerek után néha nem árt egy alapos takarítás és egy precíz, nagyon finom illatos kárpittisztítás az utastérben. A kerék fékportól való megszabadításával kezdtük a munkát. Az autó mosása csak ezután következett. Közben a motortérben is nekiálltunk a kozmetikának. Egy alapos szárítást követően kezdtük meg az utastér porszívózását. Következő lépésként a tetőkárpittal folytattuk és módszeresen haladtunk lefelé a kárpitoktól egészen a padlóig. Közben megkezdtük a klímatisztítást, ahol egy speciális habot fújtunk be a szellőző rostélyokba, amely megöli a baktériumokat  és emellett fertőtlenítő hatása is van. Csak ezután következett a műanyag elemeknek a tisztítása, majd ápolása. Végül kívül is kezelésbe vettük az autót  és az egészet felpolíroztuk egy prémium kategóriás termékkel.

Ezután következett az amerikai Hydro2 felületvédelem, ami 3 hónapig biztosít védelmet az egész autónak.

A HydrO2 összetételének köszönhetően alkalmas minden típusú jármű felületére. (üveg, műanyagtető, kabriolet tetők, kerekek féknyergek). Összetétele: hidrofil üvegszálak, polimerek és szilícium fluoropolimerek.

A HydrO2 felvitel után létrehoz a felületen egy ragyogó fényt, ami hihetetlenül könnyen karbantartható. Hatását az éghajlat és a hőmérséklet-ingadozás nem befolyásolja, ezért egy rendkívül hatékony, hosszú élettartamú víztaszító réteget képez a gépjárművön, amely ellenáll szinte minden savnak, lúgos oldatnak és oldószernek.  Mindezek mellett jelentős UV védelemmel látja el az autó felületét!

Egy új technológia az igényes autótulajdonosok nagy örömére!