Opel Vectra C – korrekciós polírozása + prémium viasz kezelése

 Az autó nemrég került a mostani tulajdonosához. Ez egy 12 éves autó, ami ”csillag-garázsban” állt pár évig mindenféle karbantartás nélkül. Ezért a lakkréteg szinte teljesen eltűnt, a gyári metálfény bemattult és kifakult!

Az alapos mosást követően az elmaradhatatlan gyurmázással kiszedtük a felületi egyenetlenségeket okozó szennyeződéseket. Az autó nagyon karcos volt és a durva csiszolás nyomai is látszódtak, ezért korrekciós polírozást alkalmaztunk 3 lépcsőben, mert csak ez a technológia tudja, visszaadni a majdnem karcmentes felületet. Első lépésként egy „durva” pasztát vittünk a felületre, ami a nagyobb karcok mélységéig csiszolta a lakkozást. Nem árt azonban tudni, hogy minden autó más és más vastagságú lakkréteggel rendelkezik, ezért a mi technológiánkkal csak a kellő mélységig koptatjuk a lakkozást, mert lehetséges, hogy autójának még az évek során szüksége lehet néhány hasonló kezelésre.

A második lépcső a fényesítésé, ahol a gyári fényt nyerjük vissza. Az autótulajdonosok nagy része már ennél a fázisnál elégedett az eredménnyel, de van még egy harmadik lépcső azoknak, akik a gyári állapoton túlmutató autót akarnak. Itt már az autó fénye az ékszerek csillogásához hasonlít.

A polírozást követően van még egy nagyon fontos lépés, mégpedig a konzerválás (WAX), hogy az elért eredmény tartós maradjon. Az autó kap egy plusz védőréteget és csillogást. (minden korrekciós polírozásunk tartalmazza a waxolást is.)