Porsche 911 Carerra – Opti Gloss Coat kerámiával kezelve

 A kedves ügyfél látva munkáinkat felkeresett, hogy szeretett autóját – ami 14 éves – egy kicsit szépítsük meg. Még soha senkinek nem adta oda kozmetikára, mert nem volt bizodalma a hozzáértésüket illetően.

Örömmel elvállaltuk. Megbeszéltük, hogy mit mivel tudnánk úgy megcsinálni, hogy mi is és az ügyfél is maximálisan elégedett, legyen. A mai modern technológiának és a termékeknek köszönhetően varázsoltuk a szalon állapotúnál még szebbé ezt az autót.

A belsőtér kapott egy teljes kozmetikát bőrimpregnálással a tisztítás után.

Kívül a felnikre és az autóra az Opti Gloss Coat kerámiát vittük fel.

A műanyag elemekre – amik kívül találhatók – a Cquartz Dlux termékét vittük fel, amely visszaállítja a megfakult műanyagok színét, teljesen új kinézetet kölcsönözve a műanyag elemeknek.

Az üvegekre kívülről szintén a Carpro Flyby üveg és szélvédő bevonatát tettük fel, ami egy erős védelmet képez az üveg felületeken, mely megakadályozza a lapátok súrlódását és kopását. A bevonat az esővizet, csapadékokat már 60 km/ó-nál is taszítja, könnyítve az éjszakai és nappali kilátást is.
A végeredmény egy teljesen megújult és megszépült autó, amit továbbra is szemet gyönyörködtető látvány t nyújt, amerre csak elhalad!

Az Opti-Coat egy kemény (9H) világos kerámia bevonat, amely ellenáll a kisebb karcolásoknak, kémiai hatásoknak és környezeti hatásoknak. Állandó védelmet biztosít az összes gyári festéknek, alkalmazható a külső üveg felületekre, fém és kemény műanyag felületekre egyaránt.

Az Opti-Coat nem egy viasz vagy tömítőanyag, mint más termékek a piacon. Ez egy világos kerámia bevonat, amely nagyon hasonlít az autók gyári lakkjához. Az Opti-Coat vastagsága kb. 2 mikron, 100-szor sűrűbb az összetétele, mint a hasonló viaszoknak vagy a tömítőanyagoknak. Ellentétben a festék védelemre kifejlesztett tömítőanyagokkal, mint például PTFE, Nano tömítőanyagok, GlassPlexin, amelyeknek egy idő után csökken a védelmi hatása, és könnyen eltávolíthatók mosással, vízzel vagy vegyszerekkel, az Opti-Coat nem bomlik le és nem távolítható el vegyi anyagokkal sem. Az Opti-Coat teljesen ellenáll ezeknek a vegyi anyagok, és létrehoz a felületen egy állandó filmréteget, amely kémiailag kötődik a gyári festékréteghez. Ez sokkal jobban ellenáll a vegyi hatásoknak, mint a gyári lakkok és sokkal ellenállóbb, mint a konkurens festék védelemre kifejlesztett tömítőanyagok.