Seat Leon Cupra – Prémium kezelés

 Ismét nehéz dolgunk volt ezzel az igen ritka Seat Leon Cupra-val. Az autó majdnem tökéletes volt, de a kedves tulajdonos szerette volna a majdnem szót tökéletesre javítani. Így mi elvállaltuk ezt a kihívást és sikerült teljesítenünk ezt a kérést.
Az autó kozmetikáját egy alapos mosást követően az elmaradhatatlan gyurmázással folytattuk, amivel kiszedtük a felületi egyenetlenségeket okozó szennyeződéseket. Ezután korrekciós polírozást csináltunk, mert a karcok nagy részét csak így tudtuk kiszedni és csak ez a technológia adja vissza a tökéletes felületet. Végezetül az egész autót egy prémium viasz bevonattal láttuk, ami hosszú távon megóvja az autó fényezését az időjárás viszontagságaitól és nem utolsó sorban gyönyörű megjelenést kölcsönöz.
Majd az első szélvédőre ajándékként felvittünk egy prémium nano bevonatot, amely erős védelmet képez az üveg felületen, és amely megakadályozza a lapátok súrlódását és kopását. A bevonat az esővizet, csapadékokat már 60 km/ó-nál is taszítja, könnyítve az éjszakai és nappali kilátást is.
A végeredmény egy szalonállapotot meghazudtoló autó lett a tulajdonos legnagyobb örömére! 🙂