Vw CC – teljes nano felületvédelemmel kezelve

 Egyre többen gondolkodnak úgy az ügyfeleim közül, akik hosszútávra szeretnék megőrizni, illetve megóvni az autójuk fényezését, amely így az autó értékét is növeli!

Így volt ezzel a pár éves Volkswagen CC-vel a kedves tulajdonos is, amikor is felkeresett személyesen és részletesen mindent elmondtam neki az új nano technológiával kapcsolatban.

Ezért legújabb termékünket a Koch Chemie 1K Nano védőréteget vittük fel a felületre, ami egy rendkívül sima és fényes felületet eredményez.

A kezeletlen festék nem rendelkezik sima felülettel. A víz nem gördül le könnyen és a szennyeződés képes megkapaszkodni a felületen. Mindenképpen korrekciós polírozást kell, alkalmazzunk, ha tükör fényű felületet szeretnénk elérni, hacsak nem a szalonból gurul hozzánk egyből a kedves ügyfél.

Első lépésként egy „durva” pasztát viszünk a felületre, ami a nagyobb karcok mélységéig csiszolja a lakkozást. Nem árt azonban tudni, hogy minden autó más és más vastagságú lakkréteggel rendelkezik, ezért a mi technológiánkkal csak a kellő mélységig koptatjuk a lakkozást, mert lehetséges, hogy az autónak még az évek során szüksége lehet néhány hasonló kezelésre.

A második lépcső a fényesítésé, ahol a gyári fényt nyerjük vissza. Az autótulajdonosok nagy része már ennél a fázisnál elégedett az eredménnyel, de van még egy harmadik lépcső azoknak, akik a gyári állapoton túlmutató autót akarnak. Itt már az autó fénye az ékszerek csillogásához hasonlít.
Most, hogy a felület már tökéletesen sima és karcmentes nem állunk meg. A fény gyönyörűen tükröződik, rajta de a festékréteg itt még nem védett. A Koch Chemie 1K Nano védő réteget ezután visszük a felületre, ami egy rendkívül sima és fényes védőréteget képez a felületen.

A végeredmény: gyönyörű fényes felület, a víz egyszerűen lepereg róla (lótusz effektus), a piszok könnyen eltávolítható és a festéket védi a nano bevonat hosszú időn keresztül.
Az előkészítése a korrekciós polírozásnak mintegy 3–5 óra. Ennyi idő kell ahhoz, hogy az egész felületet teljesen megtisztítsuk mindenféle szennyeződéstől, a felület gyakorlatilag steril lesz. Csak ezután indulhat meg a korrekciós gépi polírozás, amely akár 60 órát is igénybe vehet.

A végeredmény: gyönyörű fényes felület, a víz egyszerűen lepereg róla (lótusz effektus), a piszok könnyen eltávolítható és a festéket védi a nano bevonat hosszú időn keresztül.